10.09.2020

Vi søker konsulenter og analytikere

Føler du deg truffet når stikkordene er problemløsing og gjennomføringskraft? Vi søker deg som ønsker å bli en del av vårt skarpe team med konsulenter.

Dette er hverdagen i Varde Hartmark

Vardegruppen er blant Norges hurtigst voksende konsulentgrupperinger med management consulting-selskapet Varde Hartmark som kraftsenteret i gruppen. Varde Hartmark løser oppdrag ved å kombinere harde og myke fagdisipliner.

 

Gjennom våre verdier gjennomføringskraft og resultatansvar får vi tall og folk til å spille sammen, og strategier og planer til å fly. I Konsulentguiden 2018 ble vi kåret til «Best på verdiskaping» – en pris som ikke kom tilfeldig.

 

Vi jobber nemlig i tett kontakt med våre oppdragsgivere og skaper varige verdier. Det gjør vi med et bredt spekter av velprøvde arbeidsmetoder og verktøy som er utviklet gjennom en årrekke i kontakt med norske og internasjonale fagmiljøer. Nå trenger vi flere dyktige folk.

 

Arbeidsoppgaver

Som konsulent i Varde Hartmark vil du bidra til å løse våre oppdragsgiveres mest komplekse utfordringer. Hva dine konkrete arbeidsoppgaver vil være, kommer helt an på prosjekt og kunde.

 

Våre tjenester spenner seg over en rekke fagdisipliner, men innenfor disse kategoriene løser vi ofte utfordringer for våre oppdragsgivere:

 

• Strategirealisering

• Organisasjonsutvikling

• Talent Management / Employer Branding

• Posisjonering av nye tjenester, produkter eller destinasjoner

 

Du vil starte med å forstå hvem Varde Hartmark er og bli kjent med dine nye kollegaer (som for øvrig er veldig hyggelige), før vi setter deg i prosjekter som er tilpasset din kompetanse og ditt erfaringsnivå.

 

Vi søker deg som

• Har en mastergrad og kan vise til solide akademiske resultater

• Har gode språkkunnskaper. Norsk flytende er et krav, og vi ser gjerne at du behersker andre språk i tillegg

• Har god tallforståelse

• Har høy arbeidskapasitet og gjennomføringskraft

 

Som person er du lærevillig og utpreget løsningsorientert. Du er en naturlig initiativtaker og har et brennende ønske om verdiskapning gjennom ditt arbeid. At du ser viktigheten av et godt arbeidsmiljø, er en selvfølge.

 

Vi tilbyr

• Gode betingelser

• Fleksibel arbeidstid

• Godt arbeidsmiljø

• Årlige studieturer

• God istandsetting og gode utviklingsmuligheter

 

PS: Lurer du på hvordan det er å være konsulent i Varde Hartmark? Anri Håvard Hebib er blant våre siste tilskudd og jobber som konsulent hos oss i dag. Han kan fortelle om hverdagen i Varde Hartmark:

 

«Fra første dag har jeg følt meg som en del av laget. Jeg fikk tidlig følelsen av å skape noe, og jeg har fått utfordringer som innebærer mye ansvar på spennende prosjekter. Fordelen med Varde Hartmark er alle de varierte arbeidsoppgavene. Her gjelder det å hoppe i det med begge beina, og ta fatt på de utfordringene man møter på. Jeg stortrives i et slikt miljø»

 

Om Varde Hartmark

Varde Hartmark representerer mer enn 20 ulike fagområder med analytikere, IT-programmerere, filosofer, strateger, lederutviklere, kommunikasjonsrådgivere og organisasjonspsykologer. Våre medarbeidere har fremragende forståelse for tall eller folk, og mange behersker også kombinasjonen.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin