Tidligere administrerende direktør i Møller Mobility Group, Terje Male, blir partner i Varde Hartmark.

8. januar 2020

Terje Male blir partner i Varde Hartmark

Varde Hartmark er stolte over å ønske tidligere administrerende direktør i Møller Mobility Group, Terje Male, velkommen som ny partner i selskapet.

Male har vært tilknyttet Varde Hartmark som assosiert partner siden april 2019. Nå blir han fullverdig partner i selskapet.


– Varde Hartmark er et veldig spennende selskap med sterke systemverdier. Etter å ha lært selskapet å kjenne, fristet det veldig å bli med videre på denne reisen. Laget til Varde Hartmark utgjør en flott kombinasjon av unge, ambisiøse medarbeidere og erfarne konsulenter, sier Male.


Han mener Varde Hartmark skiller seg fra andre konsulentselskaper.


– Her jobbes det mer operativt og forretningsorientert enn hva jeg har opplevd hos andre konsulentselskaper. I tillegg har Varde Hartmark en rekke store interessante kunder og et fremoverlent eierskap. I sum er dette en veldig spennende mulighet, fortsetter Male.

Male har tidligere vært toppleder i Møller Mobility Group og har ledet større omstillingsprosjekter tilknyttet logistikk, eiendom, IT og digitalisering.


Even Nordstrøm, daglig leder i Varde Hartmark er glad for at Male nå blir partner.


– Med Terje som partner får vi en leder som har navigert i utfordrende farvann og kjenner en toppleders hverdag. Det er kompetanse og erfaring vi opplever at ledere i selskaper og organisasjoner etterspør i økende grad. Ansettelsen av Terje matcher ambisjonene vi har for selskapet og vi er svært fornøyde med å ha fått en ny løsningsorientert og handlekraftig partner med på laget. Dette er en gledens dag for oss og våre kunder, sier Nordstrøm.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin