Blant Varde Hartmarks styrker er en variert ansattstab, med bredde i både kompetanse og erfaring. Blant oss er det siviløkonomer, analytikere, kommunikasjonsrådgivere, programmerere, psykologer og tidligere toppledere. Ta en nærmere titt på de fine folka her.

Stefan Elston

Seniorkonsulent

E-post: se@vardehartmark.no

Tlf: +47 484 14 008

Stefan er siviløkonom, analytiker, og kreativt geni, en uvanlig og verdifull kombinasjon, som kommer våre kunder til gode gang på gang. Kvantitative- og kvalitative analyser, samt konseptutvikling, er hans spesialfelt. Og han gir seg ikke før resultatene er i boks, og han vet hvilke knapper han skal trykke på for å komme i mål.

Marianne Bjarstad

Partner

E-post: mb@vardehartmark.no

Tlf: +47 905 40 372

Marianne er en anerkjent leder som har en egen evne til å forstå industriene hun jobber i. Hun har 20 års erfaring som toppleder, har god markedskunnskap, og mestrer samspillet mellom mennesker, kultur og digitalisering. Hvis du trenger en sparringpartner når store avgjørelser skal tas, er Marianne rett person.

Terje Male

Daglig leder

E-post: tm@vardehartmark.no

Tlf: +47 909 19 399

Terje har toppledererfaring fra en betydelig nordisk handelsvirksomhet, med andre ord: En næringslivsleder som kjenner landskapet på toppen. Terje har ledet større omstillingsprosjekter knyttet til logistikk, eiendom, IT og digitalisering. Han er ekspert på endringsledelse og strategirealisering.

Sara Landsverk

Konsulent

E-post: sl@vardehartmark.no

Tlf: +47 977 79 451

I all organisasjonsutvikling er forståelse for omgivelsene og presis kartlegging av interessenter avgjørende. Og i dette landskapet stortrives Sara. Interessen for organisasjonsutvikling førte Sara til  en mastergrad i organisasjon, ledelse og arbeid. I tillegg har Sara erfaring med ledelse, salg, rådgivning og analyse.

Nurkenay Tursun

Controller

E-post: nt@vardehartmark.no

Tlf: +47 976 62 157

Nurkenay er controller, vår CFOs høyre hånd, i Varde Hartmark, og har fullført en mastergrad i  finans fra Handelshøyskolen BI. Hun er interessert i tall og teknologi, en moderne tallknuser, altså. 

 

Reidar G. Mueller

Partner

E-post: rgm@vardehartmark.no

Tlf: +47 908 71 924

Reidar er Mr. Varehandel. Med sine bransje- og markedsanalyser er Reidar en etterspurt konsulent og foredragsholder innenfor varehandelen. Opererer du i denne sektoren og trenger hjelp til strategiutvikling og tips til gode råd om beste praksis, da er Reidar mannen du skal snakke med.

Anniken T.-Nielsen

Konsulent

E-post: atn@vardehartmark.no

Tlf: +47 971 17 125

Anniken er siviløkonom med mastergrad i strategi. Hun har flere års erfaring fra konsulentbransjen, hvor hun blant annet har ledet store anbudsprosesser og vunnet viktige rammeavtaler hos bransjeledende kunder i offentlig sektor.

Thea Langkaas

produsent og fagkosulent

E-post: thea.langkaas@vardehartmark.no

Tlf: +47 415 75 815

Thea har en bachelor i journalistikk, med media og kommunikasjon  i bunn. Til tross for sin unge alder har hun allerede opparbeidet seg betydelig erfaring innen streaming og videoproduksjon, og med et svennebrev i grafikk så vi raskt at dette er en sterk og allsidig ressurs for vårt digitale studio.

Vibeke Nyvold

Assosiert partner

E-post: vn@vardehartmark.no

Tlf: +47 917 40 325

Vibeke har lang erfaring som HR-direktør i store norske og internasjonale selskaper, hvor hun har fokusert på organisasjons- og lederutvikling. Spesielt har hun erfaring med hvordan nødvendige endringer kan bidra til å skape fremdrift i organisasjoner.

Grunde Fredriksen

Founding Partner

E-post: gf@vardehartmark.no

Tlf: +47 909 26 942

Grunde er Co-grunnlegger av Vardegruppen.  Trenger ditt selskap hjelp til endringsprosesser, forretningsutvikling, strategiutvikling eller realisering? Eller trenger du som toppleder en sparringspartner rundt de store spørsmålene? Da er Grunde mannen du skal snakke med.

Adele Forsberg

CFO

E-post: af@vardehartmark.no

Tlf: +47 957 20 724

Adele er den hos oss som er sterkest på økonomi, tall og systemer. Hun har nemlig full kontroll på økonomien i hele Vardegruppen. I tillegg fører hun staben med stø hånd, og er det noe, kan man alltid snakke med Adele. 

Frode Stang

Assosiert partner

E-post: fs@vardehartmark.no

Tlf: +47 959 47 419

Hvordan tenker redaksjoner og journalister når de skal jobbe frem nyheter? Det vet Frode alt om. Som journalist med lang erfaring som programleder og nyhetsreporter, er Frodes kompetanse noe våre kunder etterspør. Spesielt når oppdragene er kriseøvelser, mediehåndtering og presentasjonstrening.

Stein Agnar Sannes

Fagekspert

E-post: sas@vardehartmark.no

Tlf: +47 936 19 395

Stein Agnar er vår supermann. Som utvikler av IKT- og applikasjonsløsninger lager Stein Agnar verdiøkende verktøy for våre kunder. I sin portefølje finner du blant annet portalen til DNB Eiendom, Strategirommet til Møller Mobility Group og ikke minst den prisvinnende løsningen Meny Masters.

Jostein D. Urne

Partner

E-post: ju@vardehartmark.no

Tlf: +47 928 01 468

Jostein er lagspilleren og mulighetsmannen som kombinerer dyp forretningsforståelse og forståelse for folk med innovativ tenkning og kreativitet. Han har lang erfaring som konsulent innen strategi- og organisasjonsutvikling, og har ledet noen av de største og mest komplekse prosjektene til Varde Hartmark gjennom de åtte årene han har vært her. 

Erlend Skansen

Fagkonsulent

E-post: es@vardehartmark.no

Tlf: +47 926 18 110

Erlend er vår teknisk ansvarliges stødige, høyre hånd, og i sin stilling som fagkonsulent jobber han kontinuerlig med å pushe grensene for ny teknologi. Det har vi ikke gjort før, så det kan vi helt sikkert, sier han, og det har til nå stemt hver gang. Erlend har ansvar for utvikling og istandsetting av våre digitale produkter, og med han bak rattet kan man være sikker på at varene som leveres kundene er av ypperste klasse.

Terje Uthusli

Partner

E-post: tu@vardehartmark.no

Tlf: +47 901 25 606

Terje er en nestor innenfor organisasjon og lederutvikling. Det er derfor norske og internasjonale virksomheter i offentlig og privat sektor står på kundelisten til Terje. Dersom din bedrift trenger å få ledergruppen til å trekke i samme retning, må omstille eller ønsker bedre bedriftskultur; da har Terje verktøyene klare.

Kjartan T. Laupstad

Partner

E-post: ktl@vardehartmark.no

Tlf: +47 936 42 489

Kjartan er vår analyse-guru som gjør detaljert innsikt til forståelige biter for våre kunder. Men Kjartans kompetanse stopper ikke der. Som utdannet siviløkonom med allerede lang konsulenterfaring, har Kjartan betydelig kunnskap om finans, strategi og organisasjonsrådgivning.

Stella Heieren

Konsulent

E-post: sh@vardehartmark.no

Tlf: +47 414 13 133

Stella har husets skarpeste penn og hjelper våre kunder med å finne de riktige formuleringene, gjøre seg forstått og hørt. Stella behersker både den operative og strategiske delen av kommunikasjonsfaget og kom til oss med solid erfaring fra virksomheter som P4, StepStone og TV-aksjonen NRK.

Inge Andersen

partner

E-post: ia@vardehartmark.no

Tlf: +47 452 62 289

Selv om det er noen år siden han var landslagssjef i langrenn, er Inge en etterspurt løypekjører for ledere i næringslivet, frivillige- og offentlige organisasjoner. Med 13 års erfaring som generalsekretær i Norges idrettsforbund vet Inge hvordan ledelse utøves i krevende landskap, hvordan man bygger prestasjonskultur og ikke minst hvilke beslutninger som må tas for å skape fremdrift og realisere strategier.

Christer Arntsen

Fagkonsulent

E-post: ca@vardehartmark.no

Tlf: +47 452 62 289

Christer kom inn som et friskt pust i Varde Hartmark sommeren 2020. Han er analytiker med bakgrunn i finans, og har, tross sin unge alder, opparbeidet seg solid erfaring fra en rekke store selskaper. I tillegg er han Varde Hartmarks sertifiserte personlige trener, som sørger for at staben til enhver tid er i optimal fysisk form.

Martin Borander

konsulent

E-post: mbo@vardehartmark.no

Tlf: +47 418 51 565

Martin er siviløkonom fra NHH, gründer og  strategihode, med PR og strategisk kommunikasjon som spesialfelt. Martin er strategisk til fingerspissene, og har svært god forretningsforståelse. Han hevder hardnakket at det meste av fritiden hans går med til å trene til triathlon, så sprek er han altså også.  I Martin har vi en allsidig konsulent som strekker seg langt for å treffe kundens behov.

Gro-Helene Skalstad

Markedskoordinator

E-post: ghs@vardehartmark.no

Tlf: +47 928 34 067

Gro-Helene er vår markedskoordinator, og holder i alt vi gjør på markedssiden. Hun har en variert bakgrunn, på sin ferd har hun vært innom både reiseliv, tekstil og bærekraft. I tillegg er hun utdannet skuespiller. Gro-Helene vet altså å spille på mange strenger samtidig, og gjør det med glans.

Malene Hoftun Jæger

Seniorkonsulent

E-post: mhj@vardehartmark.no

Tlf: +47 466 25 846

Hver dag, hele året, er skarpe markedshoder på jobb for å koble oss til forskjellige merkevarer. Malene er en av dem. Med sin solide bakgrunn fra kommunikasjonsbransjen og strategiske evner, vet Malene hva som skal til for å lage innhold som treffer målgrupper du er på jakt etter. Og nettopp den kombinasjonen; det strategiske blikket og den operative lidenskapen gjør Malene til en etterspurt konsulent hos våre kunder.

Karl Filip Singdahlsen

Konsulent

E-post: kfs@vardehartmark.no

Tlf: +47 926 40 601

Kalle er vårt Østfold-alibi og har nylig startet i Varde Hartmark. Er digital markedsfører og innholdsprodusent (foto, video, tekst og podkast) og jobber med anerkjente merkevarer i Norge. Kalles spisskompetanse er å lage engasjerende og relevant innhold i et digitalt markedsløp.

Øystein Jåtøg-Rød

Assosiert partner

E-post: ojr@vardehartmark.no

Tlf: +47 954 50 500

Øystein har mange års erfaring fra ulike leder- og topplederroller. Han har lang erfaring med prosjektarbeid, og har et fleksibelt kompetansefelt etter å ha ledet prosjekter innen strategi, økonomi, IT, logistikk, omstilling og evaluering. Hvis du skal etablere ny virksomhet kan Øystein være svært verdifull å ha med på laget, ikke bare er han bunnsolid i sin kompetanse, han er en skikkelig motiverende og blid fyr også.

Marie Mejlænder

fagkonsulent

E-post: mm@vardehartmark.no

Tlf: +47 959 70 330

Marie har en mastergrad i Ledelse og Organisasjonspsykologi. Og hun har ikke bare papirene i orden. Marie har nemlig spisskompetanse innen organisasjonsatferd og endringsledelse som betyr at hun raskt finner strategiske- og kommersielle muligheter for å skape gevinster. Og det setter våre kunder pris på! Marie har erfaring fra prosjekter innen kommunikasjon, kompetanseutvikling og organisasjonsutvikling.

Even Nordstrøm

Assosiert partner

E-post: en@vardehartmark.no

Tlf: +47 411 89 012

Even har tidligere vært konsernsjef i A-pressen og er i dag assosiert partner i Varde Hartmark.