Har du lyst til å bli en del av et konsulentmiljø i vekst?
Vi er hele tiden på jakt etter konsulenter, analytikere og strateger.
Bli en del av et konsulentmiljø i vekst?
Vi er hele tiden på jakt etter konsulenter, analytikere og strateger.

Varde Hartmark vokser og søker nye medarbeidere med høy gjennomføringskraft.

Ikke bare tilbyr vi fleksibel arbeidstid, engasjerte kollegaer og inspirerende studieturer – du får også bidra til å løse våre kunders mest komplekse utfordringer og lære av vårt skarpe team med konsulenter og partnere.

Vi tror på en tverrfaglig tilnærming til kundenes problemstillinger. Derfor har vi et unikt sammensatt team av medarbeidere med ulik bakgrunn. Hos oss finner du alt fra tidligere toppledere i noen av Norges største selskaper, til analytikere, programmerere, kommunikasjonsrådgivere, filosofer og psykologer.

Vi har en åpen struktur, hvor terskelen er lav for å spørre og lære, på tvers av erfaring og kompetansefelt.

Send oss gjerne en søknad, hvis du kunne tenke deg å bli en del av vårt team!

Vår kultur:
viktigst å delta

Selv om kontoret består av en gjeng vinnerskaller, prøver vi å legge igjen konkurranseinstinktet når vi gjør andre ting enn å løse utfordringer for våre kunder.

 

Vi spiser felles lunsj én dag i uken, gjerne fredag, som en fin avslutning på uken. Videre prøver vi å samles for afterwork en kveld i måneden.

 

Og sist, men ikke minst: Vi slår et slag for folkehelsen og deltar i løp, ritt og renn. Det er selvsagt ikke et krav, men vi ser at vårt semi-ambisiøse bedriftslag stadig blir flere.

 

Felles for alle aktivitetene er i alle fall: Det viktigste er å delta. Under ser du Stefan, Jostein, Bardhyl og Anri strålende fornøyd etter gjennomført triatlon. Viktig å presisere at man absolutt ikke må delta på triatlon for å passe inn hos oss. Majoriteten av våre medarbeidere har nok slått seg til ro med at akkurat triatlon ikke er noe for dem, og det er også helt greit.

Årlige studieturer

Å reise er å leve, sa H. C. Andersen. Vi har tatt han på ordet, og reiser årlig, så fremt verden ikke er rammet av en pandemi, på studieturer til utlandet. Det er vi alle enige om at er en god idé.

 

For to år siden besøkte vi vakre Firenze i Italia. I fjor gikk turen til «den fortryllende havn» i Lisboa. I år blir vi på kontoret. Og jammen har vi det ikke fint også her.

 

Vi sikrer alltid å ha en plan for det faglige innholdet slik at turene både blir lærerike og fulle av opplevelser.

 

Turene knytter gjengen sammen, og er noe vi har planer om å fortsette med også i fremtiden. 

 

Vi har ikke vært overalt, men de fleste steder står på lista.

Vi jobber kontinuerlig med flere av Norges største virksomheter

Ta en nærmere titt på våre prosjekter

Trykk her

Kontakt oss for en prat

Har du spørsmål knyttet til det å jobbe hos Varde Hartmark? Ikke nøl med å kontakte oss, så skal vi svare deg som best vi kan.

Terje Male

Daglig leder og managing partner
Tlf: +47 909 19 399
tm@vardehartmark.no

Adele Forsberg

CFO
Tlf: +47 957 20 724
af@vardehartmark.no